Diensten

Uitvaartwinkel

In onze uitvaartwinkel kan u een keuze maken uit een assortiment kunstzijde bloemen.
Deze zijn niet meer te onderscheiden van de ‘echte’ bloemen. Hebt u liever een rouwstuk in natuurbloemen, onze presentatiemap ligt ter uwer beschikking. Er is een ruime keuze uit
mini-urnen, ashangertjes, gedenkstenen met een persoonlijk tekstje. Alles wordt verzorgd in samenspraak met u. Onze uitvaartwinkel is open na telefonische afspraak.

Groetkamer

Families kunnen op deze plaats in alle rust persoonlijk afscheid nemen van hun dierbare. Indien gewenst krijgen verwanten, vrienden, buren of kennissen de gelegenheid tot een laatste groet. Dit alles gebeurt volgens wens van de familie. Groeten kan op afspraak of tijdens vastgelegde momenten aangekondigd op de rouwbrief.

Aula

Met onze aula willen wij tegemoetkomen aan de families die opteren voor een niet-kerkelijke uitvaart, ieder mens is uniek, elk afscheid is bijzonder. Hierbij geven wij de familie
de vrijheid om het afscheid volledig zelf in te vullen met persoonlijke teksten, een carrousel van foto’s en passende muziek, … zo kan een afscheid een herinnering worden
om te koesteren… De aula is voorzien van alle nodige audio-visuele apparatuur incl. streaming.

Koffiekamer

Hier kan je rekenen op een smaakvolle, huiselijke dienstverlening. Onze mensen staan klaar om de koffietafel of afscheidsreceptie te laten verlopen naar uw wensen.
We luisteren graag naar uw idee of ervaring om de koffietafel helemaal te laten aansluiten bij de levensvisie van uw dierbare, zowel de klassieke vorm als een meer persoonlijke vorm.
Indien u vragen heeft over allergenen, stel ze ons en we passen onze receptuur aan.

Rouwvervoer

Laatste eer in stijl, de rouwwagen, ceremoniewagen, lijkwagen, … de auto die instaat voor het laatste vervoer krijgt veel namen.Vroeger met paard en kar, vandaag gemotoriseerde bolides. Sinds kort kunnen wij beroep doen op onze nieuwe electrische multi-rouwwagen voor overbrenging en uitvaart. Deze is voorzien van beeld & klank om het afscheidsmoment bijvoorbeeld op de begraafplaats of bij u thuis mee vorm te geven.