Warm en familiaal
Persoonlijke aanpak
24/7 telefonisch bereikbaar
 

Uitvaartcentrum in regio Kalmthout

Heeft u jammer genoeg een geliefde verloren en bent u nu op zoek naar een warm en familiaal uitvaartcentrum in de omgeving van Kalmthout? Dan zit u juist bij ons, Afscheidshuys Goossenaerts. Al drie generaties lang verzorgen wij begrafenissen met de grootste zorg en toewijding. Ook voor verschillende andere zaken omtrent de uitvaart moet u bij ons zijn.

U kunt voor verschillende stappen in het uitvaartproces bij ons terecht

Neem contact op

Een professioneel en warm uitvaartcentrum uit Kalmthout

Wij zijn een professioneel en warm uitvaartcentrum uit de omgeving van Kalmthout. Wij verzorgen de uitvaart van de dierbare die u verloren bent tot in de puntjes. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met de uitvaart te maken heeft, van het uitkiezen van rouwdrukwerk, tot het zoeken naar de perfecte grafsteen. U kunt zich focussen op uw moeilijke rouwproces, terwijl wij voor de rest zorgen. Dat zijn zaken zoals het organiseren van een koffietafel of het uitkiezen van de rouwbloemen, wij zorgen daar als uitvaartcentrum uit de omgeving van Kalmthout allemaal voor.

Koffietafel in Wuustwezel

Laat uw zorgen over de koffietafel in Wuustwezel aan ons over

U kunt zich volop focussen op uw rouwproces, terwijl wij ons bezighouden met de organisatie van de koffietafel in de omgeving van Wuustwezel. Heeft u nog hulp nodig bij andere zaken omtrent de uitvaart zoals het bestellen van rouwdruk in Wuustwezel of het vinden van de perfecte grafsteen? Ook daarbij helpen wij u zonder problemen. Onze familieonderneming is er een bedrijf dat écht om u geeft en ervoor zorgt dat de begrafenis van uw geliefde een uitvaart wordt die hij of zij verdient!

Contacteer ons

Wij willen ervoor zorgen dat uw uitvaart en de koffietafel in de buurt van Kalmthout en Wuustwezel tot in de puntjes in orde is. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of in het rouwregister? Aarzel dan zeker niet om ons te bellen op het nummer 03/663 01 25 of vul het online formulier. in.

Leun op ons

Iemand verliezen is een zeer moeilijk moment, en dan een begrafenis moeten regelen is overweldigend. Leun daarvoor op ons en laat ons u ontlasten, bij bijvoorbeeld het ontwikkelen van het rouwdrukwerk. Wij helpen u met veel liefde en warmte en gaan net dat tikkeltje verder. Wilt u meer weten? Contacteer ons dan op het nummer 03/663 01 25 of via het online formulier.
 

AFSCHEIDSHUYS GOOSSENAERTS

Theo Verellenlaan 71
2990 Wuustwezel

24/7: 03 663 01 25

info@afscheidshuys.be

Rolstoeltoegankelijk
Ruime parking op wandelafstand

Onze uitvaartwinkel is open op afspraak