Warm en familiaal
Persoonlijke aanpak
24/7 telefonisch bereikbaar
  

Rouwdrukwerk uit Wuustwezel

Bent u druk in de weer met het de organisatie van een uitvaart en zoekt u daarvoor nog begeleiding bij het rouwdrukwerk in de omgeving van Wuustwezel? Vertrouw dan op de deskundigheid van Afscheidshuys Goossenaerts. Wij staan u bij in het hele uitvaartproces en zijn 24/7 telefonisch beschikbaar indien u vragen of opmerkingen heeft.

U kunt voor verschillende stappen in het uitvaartproces bij ons terecht

Neem contact op

Wij regelen uw rouwdrukwerk in Wuustwezel

Afscheid nemen en iemand verliezen is moeilijk, dat weten wij ook. Bovendien kan het regelen van verschillende zaken voor de uitvaart al snel te veel worden. Laat daarom al het rouwdrukwerk door ons uitvaartcentrum in Wuustwezel regelen. Ook voor andere zaken zoals het regelen van de rouwbloemen en het decoreren van de aula staan wij voor u klaar. Wilt u graag een intieme uitvaart, maar kiest u er wel voor dat mensen de uitvaart kunnen streamen en bekijken? Dat is bij ons zeker een mogelijkheid! Wij denken mee met uw keuzes en wensen.

Laat het over aan ons

Laat uw zorgen aan ons over en focus uzelf op uw rouwproces. Niet enkel bij het rouwdrukwerk helpt ons uitvaartcentrum in Wuustwezel u, ook bij het organiseren van de koffietafel en bij het brengen van de laatste groet in onze groetkamer staan wij aan uw zijde. Heeft u vragen of opmerkingen of maakt u graag een afspraak? Dit kan door te bellen naar 03/663 01 25 of via het online formulier.

AFSCHEIDSHUYS GOOSSENAERTS

Theo Verellenlaan 71
2990 Wuustwezel

24/7: 03 663 01 25

info@afscheidshuys.be

Rolstoeltoegankelijk
Ruime parking op wandelafstand

Onze uitvaartwinkel is open op afspraak