Warm en familiaal
Persoonlijke aanpak
24/7 telefonisch bereikbaar
  

Rouwdrukwerk in Brecht

Bent u een geliefde verloren en moet u hiervoor zaken in orde brengen, zoals rouwdrukwerk, in de omgeving van Brecht? Doe dan een beroep op ons, Afscheidshuys Goossenaerts. Wij helpen bij elke stap in het uitvaartproces en staan garant voor een persoonlijke en serene manier van aanpak. Bovendien zijn wij 27/7 telefonisch bereikbaar.

U kunt voor verschillende stappen in het uitvaartproces bij ons terecht

Neem contact op

Voor uw rouwdrukwerk moet u bij ons in Brecht zijn

U wilt uzelf en anderen natuurlijk een mooi en gepast aandenken aan uw dierbare geven. Reken daarom voor uw rouwdrukwerk op ons deskundige uitvaartcentrum in de omgeving van Kalmthout en Brecht. Ook voor andere zaken omtrent de uitvaart, zoals het bestellen van de perfecte grafsteen of rouwbloemen kunt u bij ons terecht. Wij gaan altijd net dat tikkeltje verder en willen absoluut geen afstandelijke werkwijze hanteren. Wij houden rekening met al uw keuzes en wensen. Voor uw rouwdrukwerk moet u dus in ons uitvaartcentrum in de omgeving van Brecht zijn.

Doe een beroep op ons

Reken op ons voor een warme en familiale begeleiding tijdens de uitvaart van uw geliefde. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Wij organiseren dan ook alles op maat. Van het inrichten van de aula tot het begeleiden van de laatste groet in onze groetkamer. Heeft u nog vragen over het rouwdrukwerk dat wij aanbieden of andere diensten waarmee wij u kunnen helpen in de omgeving van Brecht? Contacteer ons dan op het nummer 03/663 01 25 of via het online formulier.

AFSCHEIDSHUYS GOOSSENAERTS

Theo Verellenlaan 71
2990 Wuustwezel

24/7: 03 663 01 25

info@afscheidshuys.be

Rolstoeltoegankelijk
Ruime parking op wandelafstand

Onze uitvaartwinkel is open op afspraak