Warm en familiaal
Persoonlijke aanpak
24/7 telefonisch bereikbaar
  

Koffietafel in Kalmthout

Heeft u recent een dierbare verloren en draagt u nu de last van het organiseren van een koffietafel in de omgeving van Kalmthout? Laat ons, Afscheidshuys Goossenaerts, dan die last dragen. Wij helpen u graag bij het organiseren van de koffietafel in de omgeving van Kalmthout enerzijds en verschillende andere stappen in het rouwproces anderzijds.

U kunt voor verschillende stappen in het uitvaartproces bij ons terecht

Neem contact op

Laat ons uw koffietafel in de omgeving van Kalmthout organiseren

Iemand die u nauw aan het hart staat verliezen is nooit gemakkelijk, dat weten wij ook. Dat is dan ook de reden dat onze firma uit de omgeving van Kalmthout u wilt bijstaan in de verschillende fasen van het uitvaartproces, waaronder ook bij het organiseren van de koffietafel. Een uitvaart of een begrafenis organiseren, bijvoorbeeld in de omgeving van Brecht, brengt veel moeilijkheden met zich mee. Daarom staan wij klaar om dit proces gemakkelijker voor u te maken. Een persoonlijke en warme begeleiding onder familie, daar staan wij garant voor. Voor de organisatie van een koffietafel in de omgeving van Kalmthout zit u dus goed bij ons.

Vertrouw op ons

Laat de organisatie van de koffietafel in Kalmthout over aan ons. Ook voor andere zaken in verband met de uitvaart doet u een beroep op ons. U kunt ons altijd contacteren voor een afspraak of meer info. Dit kan door te bellen naar 03/663 01 25. U kunt ons ook bereiken via het online formulier. 
 

AFSCHEIDSHUYS GOOSSENAERTS

Theo Verellenlaan 71
2990 Wuustwezel

24/7: 03 663 01 25

info@afscheidshuys.be

Rolstoeltoegankelijk
Ruime parking op wandelafstand

Onze uitvaartwinkel is open op afspraak