Warm en familiaal
Persoonlijke aanpak
24/7 telefonisch bereikbaar
  

Koffietafel in Brecht

Wanneer u een naaste verliest, hoort de organisatie van een koffietafel, bijvoorbeeld in de omgeving van Brecht, daar ook bij. Soms kan uw verdriet echter te groot zijn om u bezig te houden met het regelen van de uitvaart. Reken daarom voor de koffietafel op de deskundigheid van Afscheidshuys Goossenaerts uit de omgeving van Brecht.

U kunt voor verschillende stappen in het uitvaartproces bij ons terecht

Neem contact op

Laat de koffietafel over aan ons uitvaartcentrum in Brecht

Wij nemen graag een deel van de last van het organiseren van een koffietafel in de omgeving van Brecht van u over. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk en gaan voor juist dat tikkeltje extra. Ook tijdens de koffietafel zelf staan wij graag voor u klaar met raad en steun. Ook na de koffietafel in de omgeving van Brecht staan wij klaar voor u. Is uw dierbare gecremeerd en wilt u een tastbare herinnering aan hem of haar? Dan kunt u bij ons terecht voor een mooie ashanger om uw dierbare altijd bij u te kunnen dragen.

Bel of mail ons

Wilt u uw koffietafel overlaten aan de ons professioneel uitvaartcentrum? Neem dan snel contact met ons op. Bekijk ook zeker hoe een koffietafel er bij ons uitziet en welke rouwstukken wij aanbieden. Heeft uhulp nodig bij bijvoorbeeld het uitzoeken van rouwbloemen? Ook daarvoor kunt u een beroep op ons doen. Contacteer ons door te bellen naar 03/663 01 25 of stuur ons een e-mail via info@afscheidshuys.be.

AFSCHEIDSHUYS GOOSSENAERTS

Theo Verellenlaan 71
2990 Wuustwezel

24/7: 03 663 01 25

info@afscheidshuys.be

Rolstoeltoegankelijk
Ruime parking op wandelafstand

Onze uitvaartwinkel is open op afspraak