Warm en familiaal
Persoonlijke aanpak
24/7 telefonisch bereikbaar
  

Begrafenis in Brecht

Bent u recent een geliefde verloren en heeft u nu de zware taak van het regelen van de begrafenis in de omgeving van Brecht? Reken dan op ons voor een warme en persoonlijke begeleiding bij de hele uitvaart in regio Brecht. Bovendien kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken.

U kunt voor verschillende stappen in het uitvaartproces bij ons terecht

Neem contact op

Een serene begrafenis in de buurt van Brecht

Wij willen de persoon die u verloren heeft in de omgeving van Brecht de begrafenis bezorgen die hij of zij verdient. Van het boeken van een aula, tot het uitkiezen van rouwbloemen en een mooie grafsteen, wij helpen u bij alle stappen van de uitvaart in de buurt van Brecht. U kunt bovendien in onze groetkamer in Brecht waardig afscheid nemen van uw geliefde, voordat de begrafenis in de omgeving van Brecht van start gaat. Wij kunnen u begeleiden tijdens, voor en na de uitvaart in regio Brecht, zodat u in alle rust en sereniteit kunt rouwen.

Een begrafenis op maat

Een uitvaart, bijvoorbeeld in de omgeving van Brecht, is een zeer persoonlijke gebeurtenis. Wij willen uw geliefde daarom een begrafenis in de buurt van Brecht bezorgen die een waardevolle herinnering blijft. Samen bespreken we de mogelijkheden. Zo kunnen wij u ook helpen bij het uitkiezen en bestellen van rouwdrukwerk in de omgeving van Kalmthout en Brecht.

Vertrouw op ons

Vertrouw op ons, Afscheidshuys Goossenaerts in de omgeving van Brecht, voor de organisatie van de begrafenis van uw geliefde. Wij dragen zorg voor u en voorzien de beste service. Laat de last van de uitvaart in de buurt van Brecht aan ons over. Lees zeker ook ons laatste nieuws eens om op de hoogte te blijven. Bel ons op het nummer 03/663 01 25 of e-mail ons op het e-mailadres info@afscheidshuys.be om contact op te nemen.
 

AFSCHEIDSHUYS GOOSSENAERTS

Theo Verellenlaan 71
2990 Wuustwezel

24/7: 03 663 01 25

info@afscheidshuys.be

Rolstoeltoegankelijk
Ruime parking op wandelafstand

Onze uitvaartwinkel is open op afspraak